"}},{"@type":"Question","name":"Who owns the Louvre hotel Group?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Part of Jin Jiang International, the 2nd hospitality group in the world, Louvre Hotels Group has a network of more than 1,700 hotels, from 1 to 5 stars, in 70 countries across the world!"}}]}}

Goedkope hotels in Frankrijk met B&B HOTELS (2024)

Reserveer een hotelkamer

Of het nu voor een kort verblijf van een paar dagen is, of voor een hele week vakantie, u vindt altijd een B&B HOTELS op uw favoriete bestemming. Of u nu wilt genieten van de Oude Haven van Marseille, de Cité du Vin in Bordeaux of de prachtige stad Parijs wilt ontdekken, u vindt de ideale kamer in een van onze B&B HOTELS met lage prijzen en alle comfort.

Een B&B HOTELS waar u ook bent

Wil u een kamer huren in eenhotel met lage prijzen in Lyon of in Toulouse ? Er is vast een hotel met alle comfort dat op u wacht. Of u nu naar het noorden, zuiden, oosten of westen van Frankrijk reist, of naar Europa, raadpleeg onze kaart en vind het hotel dat het dichtst ligt bij de bestemming van uw keuze.

Dicht bij een luchthaven of een treinstation, B&B HOTELS wacht op u om u te laten genieten van zijn beste tarieven en zijn talrijke diensten. Welk type kamer u ook wilt, alleen of met uw gezin, overdag of 's avonds, boek het in het hotel van uw keuze, uit ons grote aanbod, in slechts een paar klikken.

Bij aankomst hoeft u alleen maar de creditcard te tonen die gebruikt is om de reservering te maken bij de receptie van het etablissem*nt waar u uw verblijf heeft geboekt. Toegang is 24 uur per dag mogelijk, om een kamer te nemen of een huur te bevestigen. Geniet van de rust van uw hotel en de vele diensten, zoals een stevig en evenwichtig ontbijt. Sommige van onze etablissem*nten hebben speciale aanbiedingen en diensten: Sportzenders, bar, catering of Chromecast om uw ervaring te verrijken.

Op het moment van uw aanvraag, vanaf onze site of uwmobiele applicatie, geeft u de leeftijd van uw kinderen op, zodat zij kunnen profiteren van onze beste tarieven, evenals de eventuele aanwezigheid van een persoon met beperkte mobiliteit voor een hotelkamer die is aangepast voor mensen met een beperking.

Zelfs voor een lastminutevertrek kunt u een B&B HOTELS vinden met kwaliteitskamers, voor één of meerdere nachten.

De extra diensten bij B&B HOTELS

De garantie Terugbetaald & Uitgenodigd verzekert u van een geslaagd verblijf.Onze Restitutie & Gasten Garantie is de garantie voor een geslaagd verblijf in Franse B&B HOTELS. U hebt ook toegang tot onbeperkte Wifi van hoge kwaliteit en een flatscreen-tv met veel internationale zenders.

Onze kamers zijn allemaal van groot comfort, met kwaliteitsbeddengoed dat regelmatig vernieuwd wordt, en een eigen badkamer. In alle grote steden in en rond Frankrijk vindt u zeker een of meer B&B HOTELS die ideaal gelegen zijn en u dezelfde diensten aanbieden.

Aarzel dus niet langer! Kies uw volgende bestemming en boek een comfortabele B&B HOTELS kamer op onze website hotel-bb.com!

Reserveer een hotelkamer, overal in Frankrijk.

Reserveer een hotelkamer in Ile-De-France

Of u nu het paleis van Versailles wilt ontdekken, door de straten van de hoofdstad wilt slenteren of met uw gezin in een pretpark wilt verblijven, onze hoteldiensten zijn in heel Frankrijk beschikbaar om zo dicht mogelijk bij de plaats te zijn die u zoekt.

Als u een hotelkamer wilt boeken voor een overnachting, een weekend of een kort verblijf in de regio Marne-La Vallée, dan is ons de plek voor u: u kunt optimaal profiteren van het Park via een gratis pendeldienst die u naar het terrein brengt zodra het over een paar minuten opengaat, of naar het winkelcentrum Val d'Europe of La Vallée Village om te gaan winkelen.

Zoekt u een kamer dichtbij Parc Astérix? Boek uw verblijf in ons hotel in St. Witz en geniet van de omliggende activiteiten.

Reserveer een hotelkamer in Frankrijk

Of u nu een goedkope hotelkamer zoekt voor een familieverblijf, een romantisch weekend of voor een zakenreis, u zult gemakkelijk vinden wat u zoekt in onze , onze hotels in Lille, in Lyon of ook in Marseille.

Bij B&B HOTELS wacht een één-, twee- of kinderkamer op u, waar u ook bent en in welk seizoen dan ook.

Accommodatie aangepast aan uw behoeften

Onze hotels bieden u kwaliteitsdiensten en bieden u de mogelijkheid om dicht bij de bezienswaardigheden van de grote Franse steden te verblijven. Of u nu kiest voor de hoofdstad of de voorkeur geeft aan een landelijke sfeer in het hart van charmante provinciehuizen, wij hebben een hotel dat bij u past. Onze hotels zijn nu zowel overdag als 's avonds geopend, in de meeste steden in Europa en Frankrijk. Een goede reden om een hotelkamer te boeken om een nieuwe stad te ontdekken, en om een onvergetelijk weekendje weg te organiseren! Ontdek de regio Pays de la Loire en kies voor een van onze voordelige hotels in Nantes! U kunt een bezoek brengen aan het centrum van Nantes, de stad waar Jules Verne is geboren!

De meeste van onze hotels zijn strategisch gelegen in de buurt van treinstations en luchthavens. Dit bespaart u eindeloze reistijd om het hotel te bereiken of om uw trein of vliegtuig te halen. U bent in de beste positie om te genieten van een sereen en rustgevend verblijf, hoe kort het ook mag zijn!

Bovendien bieden wij u verschillende kamers aan naargelang de bijzonderheden van uw verblijf, aarzel niet deze te preciseren wanneer u reserveert in het hotel van uw keuze! Of u nu alleen bent, in gezelschap of met uw gezin, u vindt altijd een kamer die perfect is aangepast aan uw behoeften. Bent u verhinderd, kreeg u slecht nieuws, en moet u de reservatie van een hotelkamer annuleren om persoonlijke of professionele redenen? Maak u geen zorgen, annuleren is mogelijk en gratis.

Een hotel op maat, waar en wanneer u maar wilt!

De verschillende kamers in onze hotels kunt u van tevoren reserveren als u wilt anticiperen op de voorwaarden van uw reis. Natuurlijk is het ook mogelijk om op het laatste moment een hotelkamer te boeken, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wilt u overdag een hotelkamer boeken om een paar uur uit te rusten? Wij zijn er trots op u overdag vele hotelkamers te kunnen aanbieden, binnen onze etablissem*nten met alle noodzakelijke faciliteiten voor uw ontspanning en welzijn. Aarzel niet langer en boek snel uw kamer in een van onze B&B HOTEL in Frankrijk!

Goedkope hotels in Frankrijk met B&B HOTELS (2024)

FAQs

Who owns B&B Hotels France? ›

In 2015, Paris-based investment fund PAI Partners bought it from Carlyle. In July 2019, PAI Partners sold B&B HOTELS to Goldman Sachs and ATP.

What is BnB hotel? ›

Bed and breakfast (typically shortened to B&B or BnB) is a small lodging establishment that offers overnight accommodation and breakfast.

Is B&B a hotel? ›

Often abbreviated to B&B (or BnB), a Bed & Breakfast is a type of accommodation in a private home. There is usually a small number of rooms and breakfast is served each morning to guests. It is estimated that there are around 25,000 B&Bs in Britain and over 700 in Ireland.

Who is the owner of B&B? ›

This guiding principle grew into a strong concept: providing the best “Value for Money”. We have tripled our growth over the past 10 years and today, the group has more than 770 hotels in 17 countries. Since 2019 we have been majority-owned by the investment company Goldman Sachs.

What does B&B hotel stand for? ›

uncountable noun. Bed and breakfast is a system of accommodation in a hotel or guest house, in which you pay for a room for the night and for breakfast the following morning. The abbreviation B&B is also used.

Can you eat in your room at a B&B? ›

Some B&Bs offer in-room dining, others don't. At B&Bs outfitted with antiques and period furniture, owners may prefer to keep food out of the rooms.

Is a B&B better than a hotel? ›

While large hotels offer predictability and convenience, choosing the right B&B provides an individual experience overflowing with allure and personalized touches. Chain hotels offer a uniform experience, but local bed and breakfasts often have a unique character that reflects the local culture and history.

How long can you stay in a B&B? ›

You should not have to stay in a B&B for more than 6 weeks. The council should offer more suitable housing as soon as they can. This time limit does not apply if you moved to the UK in the last 2 years. You may have to stay in a B&B for longer.

Who owns French B? ›

French Bee is a subsidiary of Groupe Dubreuil, which is also the parent company of Air Caraïbes, and is headquartered in Bellevigny, France.

What is the largest hotel company in France? ›

It is the largest hospitality company in Europe, and the sixth largest hospitality company worldwide. Accor S.A. Accor operates 5,584 locations in over 110 countries.

Who owns Rosewood Hotel Group? ›

Who owns the Louvre hotel Group? ›

Part of Jin Jiang International, the 2nd hospitality group in the world, Louvre Hotels Group has a network of more than 1,700 hotels, from 1 to 5 stars, in 70 countries across the world!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5357

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.